Sprøjtemaling af loft og vægge tilbydes

​Skal du have malet husets vægge eller lofter, og kunne du tænke dig at få et flot resultat? Så lad os hos Malermester Henrik Redke hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet sprøjtemaling af loft og sprøjtemaling af vægge i Nykøbing Sjælland, Vig og hele Odsherred samt i Holbæk og omegn.

Sprøjtemaling passer perfekt til vægge og lofter samt bjælker i bjælkehuse. Det giver en finish ud over det sædvanlige, og særligt sprøjtemaling af træloft kan være en rigtig fordelagtig løsning. Dit hus eller sommerhus kan gå fra mørkt og trist til lyst og venligt i en vaskbar maling.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  ​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke.
  ​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker. Så jeg kan ikke være mere tilfreds.
  Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang.
  Previous slide
  Next slide
  anmeld håndværker logo

  Slip for synlige knaster og gult gennemslag med sprøjtemaling af loft

  Når du vælger at lade os stå for sprøjtemaling af vægge og lofter, så kan du forvente, at vi altid anvender spærrende maling, så der på ingen måder er nogen synlige knaster at se bagefter. Der vil heller ikke være tale om gennemslag eller lignende. Det står helt lukket af for gult gennemslag, som kan opstå ved brug af almindelig maling, hvor der vil blive gult gennemslag, uanset hvor mange lag maling det får.

  Med sprøjtemaling af loft og vægge får du et super flot slutresultat, der er helt glat og nyt uden nogen former for struktur fra rulle eller pensel.

  Kontakt os og indhent et tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter

  Ønsker du, at dit sommerhus eller hjem står knivskarpt indvendigt og udvendigt, så vælg sprøjtemaling. Vi er selvfølgelig klar til at give nyt liv til dit hjem, og vi gør det tilmed til konkurrencedygtige priser.

  Giv os et kald på 20 41 19 20 eller kontakt os via formularen for at indhente et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling af vægge eller loft, så giver vi dig en god pris på arbejdet. Vi kan også udføre sprøjtemaling af døre, så du får et flot og ensartet udtryk uden struktur fra pensel eller rulle.

  Indhent et tilbud