Sprøjtemaling af loft og vægge tilbydes


Skal du have malet husets vægge eller lofter, og kunne du tænke dig at få et flot resultat? Så lad os hos Malermester Henrik Redke hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet sprøjtemaling af loft og sprøjtemaling af vægge i Nykøbing Sjælland, Vig og hele Odsherred samt i Holbæk og omegn.

Sprøjtemaling passer perfekt til vægge og lofter samt bjælker i bjælkehuse. Det giver en finish ud over det sædvanlige, og særligt sprøjtemaling af træloft kan være en rigtig fordelagtig løsning. Dit hus eller sommerhus kan gå fra mørkt og trist til lyst og venligt i en vaskbar maling.

Slip for synlige knaster og gult gennemslag med sprøjtemaling af loft

Når du vælger at lade os stå for sprøjtemaling af vægge og lofter, så kan du forvente, at vi altid anvender spærrende maling, så der på ingen måder er nogen synlige knaster at se bagefter. Der vil heller ikke være tale om gennemslag eller lignende. Det står helt lukket af for gult gennemslag, som kan opstå ved brug af almindelig maling, hvor der vil blive gult gennemslag, uanset hvor mange lag maling det får.

Med sprøjtemaling af loft og vægge får du et super flot slutresultat, der er helt glat og nyt uden nogen former for struktur fra rulle eller pensel.

Kontakt os og indhent et tilbud på sprøjtemaling af vægge og lofter

Ønsker du, at dit sommerhus eller hjem står knivskarpt indvendigt og udvendigt, så vælg sprøjtemaling. Vi er selvfølgelig klar til at give nyt liv til dit hjem, og vi gør det tilmed til konkurrencedygtige priser.

Giv os et kald på 20 41 19 20 eller kontakt os via formularen for at indhente et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling af vægge eller loft, så giver vi dig en god pris på arbejdet. Vi kan også udføre sprøjtemaling af døre, så du får et flot og ensartet udtryk uden struktur fra pensel eller rulle.

Få tilbud på din opgave

Send os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset hvilket projekt du ønsker hjælp til.

  Eksempel på sprøjtemaling

  Malermester Henrik Redke

  Adresse: Brådevej 9, 4500 Nykøbing Sj


  Telefon: 20 41 19 20
  E-mail: ko.gs@hotmail.com


  CVR: 28 88 14 01

  Uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud.