Maling af sommerhus i Nykøbing Sjælland og omegn

Malerfirma, der hjælper dig gennem hele processen

Er det blevet tid til maling af sommerhus? Det er en opgave, der ikke altid er lige til. Der kan være mange muligheder – og faldgruber – når sommerhuset skal males. Hos malermester Henrik Redke står vi altid klar til at vejlede dig, så dit sommerhus er sikret den bedste behandling.

Vores malermester hjælper dig med hele processen lige fra valg af farve, vurdering af opgavens omfang, udførelse af forarbejdet, grunding, maling indvendig såvel som udvendigt samt brug af træbeskyttelse. Det er uanset, om vi skal udføre al malerarbejde for dig, eller du selv vil begive dig ud i det store ‘gør-det-selv-projekt’.

​Er vægge gule efter der har været røget indenfor? Så kan vi også hjælpe med at fjerne både sod og nikotin fra vægge og lofter. Læs mere om det her.

Vi tilbyder hjælp til maling af sommerhus i Holbæk samt hele Odsherred Kommune, hvor vi især har mange opgaver i Nykøbing Sjælland, Vig og Rørvig.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  ​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke.
  ​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker. Så jeg kan ikke være mere tilfreds.
  Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang.
  Previous slide
  Next slide
  anmeld håndværker logo

  Vi maler også vinduerne på dit sommerhus

  Præcis som de store flader på dit sommerhus gælder det også, at grundarbejdet er i orden på vinduerne. Vi tjekker derfor vinduerne overalt for eventuelt råd og ujævnheder. Først når de ting er udbedret, går vi i gang med selve malerarbejdet.

  Hos Malermester Henrik Redke bruger vi en vinduesmaling, der er klæbefri. Derved undgår du, at fals og kant klistrer sammen, når vinduerne er lukkede.

  Kontakt os og hør mere om maling af sommerhus

  Lyder det til, at vi kunne være de rette til at male dit sommerhus, eller har du spørgsmål til ‘gør-det-selv’-projektet? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave i forbindelse med maling af sommerhus.

  Vi udfører også spartling af vægge og lofter til en billig pris. Læs mere her.

  Når du skal fjerne tapet

  Skal du selv fjerne tapetet gør du klogt i at leje en tapetafdamper, fordi det letter arbejdet. ​ Derudover skal du bruge en god spartel til at skrabe tapetet af med, når det har løsnet sig fra væggen.

  Spartlearbejdet

  Når du skal i gang med at spartle, skal du huske at fugte huller og revner, inden du spartler.

  Og du skal være opmærksom på, at huller og revner der er meget dybe, skal fyldes med spartel af flere omgange.

  Det er i øvrigt en god huskeregel, at du straks vasker med en våd klud eller svamp omkring det område, der er spartlet og dermed får fjernet den spartelmasse, der naturligt vil være i overskud.

  Det vil i sidste ende spare dig for noget slibearbejde – eller i alt fald minimere arbejdet. Det gør, at du får en glat og fin væg at male eller tapetsere på.

  Skriv til os


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Hjælp til vævbaner

   Skal du selv sætte det op, kan du sikre dig, at banens kant sidder lodret ved at bruge en lodsnor.

   Du skal også huske at bruge en spartel af blød plast eller gummi.

   Når du kommer til vævlimen, får du det bedste resultat ved at skære efter en lineal af stål.

   Du skal i øvrigt huske, at i hjørnerne skal du dele banen, så den går rundt om hjørnet med ca. 2 cm. Den næste bane skal lappe over med den forrige med ca. 2 cm. Der, hvor de to baner lapper over hinanden, skal du påføre lim.

   Det skal tørre i mindst 24 timer, før du kan begynde at male. Du skal også passe på, at du ikke overgrunder. Det kan du se ved, at fladen ser blank og våd ud. Gør den det, skal du matslibe.

   Et godt råd er også, at du søger for en god udluftning og ventilation, mens fladerne tørrer. Du kan eventuelt sætte varme på, bare du husker at holde en normal stuetemperatur, så væggene kan tørre jævnt.

   Nu er væggene klar til, at vi går i gang med selve arbejdet.

   Orker du ikke selv at stå for opsætning af filt og væv?

   Hvis du ikke selv har lyst til at rode med opsætning af filt og væv, eller hvis du blot har spørgsmål til opsætningen, er du kommet til det rette malerfirma. Malermester Henrik Redke klarer gerne arbejdet for dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

   Indhent et tilbud