Spartling

Få flotte ensartede vægge & lofter

Hvis dine vægge og lofter skal stå med et rigtigt flot resultat, er det vigtigt, dine vægge og lofter er spartlet ud.

Det bedste resultat får du med en professionel maler, der er trænet i at udføre spartelarbejde. En professionel går alle flader igennem, spartler og sikrer at alle eventuelle ujævnheder bliver jævne og glatte.

Hos malermester Henrik Redke er vi specialiseret i at spartle og ikke mindst i at arbejde med spartelmasse. Vi er meget præcise, grundige, detaljerede og lige så vigtigt, vi er nænsomme.

For dig betyder det, at du er sikret flotte, jævne og lige flader på både vægge og/eller lofter. Ikke mindst giver det dig, det perfekte grundlag for den efterfølgende maling eller tapetsering. Det er det, der er medvirkende til at hindre, der efterfølgende opstår revner og sprækker i dit hus.

Derfor anbefaler vi, du får en professionel til at udføre spartelarbejdet for dig.

Vi udfører arbejdet med sikker hånd

Det kan ikke siges for tit.

Når der skal spartles, er det vigtigt, at det bliver gjort med en sikker hånd, for at resultatet i den sidste ende kommer til at syne flot.

Det betyder, at for at få det bedste resultat, skal der spartles med en trænet teknik. Hvilket vi har kompetencerne til hos malermester Henrik Redke.

Det er naturligvis fristende at overveje, om du skal spare de penge, det koster at få en specialiseret spartler til at gøre arbejdet.

Men det er ikke altid lige nemt at være nybegynder, og slet ikke hvis det er allerførste gang, du skal prøve det. Det handler både om den sikre hånd, og det at bruge den korrekte mængde spartelmasse.

Har du ikke teknikken, og bruger du forkerte remedier, kan du risikere, at resultatet bliver meget værre, end da du begyndte.

Kontakt en professionel

Malermester Henrik Redke vil gerne gøre det vanskelige og ind i mellem uhandige arbejde for dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på spartling af dine vægge og/eller lofter.

Vi gør det med glæde!

Få et tilbud