Spartling

Få en professionel til at spartle for dig

Få flotte ensartede vægge og lofter med den rigtig spartling

Hvis fx dine vægge og lofter skal stå med et rigtigt flot resultat til sidst, er det vigtigt, at dine vægge og lofter er spartlet ud. Det bedste resultat får du med en professionel maler, der er trænet i at udføre spartelarbejde. En professionel går alle flader igennem, spartler og sikrer at alle eventuelle ujævnheder bliver jævne og glatte.

Hos malermester Henrik Redke er vi specialiseret i at spartle og ikke mindst arbejde med spartelmasse. Vi er meget præcise, vi er grundige, vi er detaljerede og lige så vigtigt: Vi er nænsomme. Det betyder at vi er garant for at sikre dig flotte og jævne og lige flade på dine vægge og/eller lofter i dit hus, sommerhus eller i din lejlighed – eller hvor du har noget, du påtænker, der trænger til en omgang ny maling eller der skal tapetseres.

Korrekt udført spartelarbejde og med den korrekte anvendelse af spartelmasse vil sikre dig en perfekt jævn overflade. Det er det, der skal danne grundlag for den efterfølgende maling eller tapetsering. Det er det, der er medvirkende til at hindre, at der efterfølgende opstår revner og sprækker i dit hus.

Derfor anbefaler vi, at du får en professionel til at udføre spartelarbejdet for dig.

Det kan ikke siges for tit: Når der skal spartles, er det meget vigtigt, at det bliver gjort med en sikker hånd, for at resultatet i den sidste ende kommer til at syne flot. Sagt på en anden måde betyder ‘sikker hånd’, at der skal spartles med en trænet teknik, som den vi hos malermester Henrik Redke er specialiseret i at udføre. Fx: Er dine vægge ikke spartlet rigtigt ud og dermed ujævne, inden du påbegynder at male eller tapetserer, risikerer du at få et look, der ser usselt og grimt ud. Et look som måske vil genere dig at se på i mange år frem. Ligesom du også risikerer, at der opstår revner og/eller sprækker i væg eller loft.

‘Gør-det-selv-projekt’ Det er naturligvis fristende for dig at overveje, om du skal spare de penge, som det koster at få en specialiseret spartler til at gøre arbejdet med at spartle dine flader.

Men det er ikke altid lige nemt at være nybegynder udi spartling, når det handler om et ‘gør-det-selv-projekt’, og slet ikke hvis det er allerførste gang, du skal prøve det. Det er ikke nemt, fordi det er virkelig vigtigt, at du har den der sikre hånd, der er trænet i den rigtige teknik i at spartle, ligesom det også er vigtigt, at du bruger den korrekte spartelmasse. Har du ikke teknikken, og bruger du forkerte remedier, kan du risikere at resultatet bliver meget værre, end da du begyndte.

Kontakt en professionel til at gøre arbejdet med at spartle Malermester Henrik Redke vil gerne gøre det vanskelige og ind i mellem uhandige arbejde for dig. Kontakt os og få et uforpligtende godt tilbud på, at vi spartler dine vægge og lofter.

Vi gør det med glæde –  ikke mindst fordi vi har stor erfaring i at udføre den slags arbejde.