Lad Malermester Henrik Redke klare din spartling af vægge

Få flotte ens og jævne vægge med korrekt spartling

Hvis dine vægge og lofter skal stå med et rigtigt flot resultat, er det vigtigt, af spartlingen af din vægge og lofter er udført korrekt. Det bedste resultat får du med en professionel maler, der er trænet i at udføre spartelarbejde. En professionel går alle flader igennem, spartler og sikrer at alle eventuelle ujævnheder bliver jævne og glatte.

Du finder Malermester Henrik Redke i Nykøbing Sjælland, men vi kører gerne ud og hjælper kunder i Odsherred, Vig og Holbæk med spartlingsarbejdet.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke.
  Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker. Så jeg kan ikke være mere tilfreds.
  Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang.
  Previous slide
  Next slide
  anmeld håndværker logo

  Vi er specialister i spartling af vægge

  Hos Malermester Henrik Redke er vi specialiseret i at spartle og ikke mindst i at arbejde med spartelmasse. Vi er meget præcise, grundige, detaljerede og lige så vigtigt, vi er nænsomme. For dig betyder det, at du er sikret flotte, jævne og lige flader på både vægge og/eller lofter.

  Ikke mindst giver det dig, det perfekte grundlag for den efterfølgende opsætning af filt, maling eller tapetsering. Det er det, der er medvirkende til at hindre, der efterfølgende opstår revner og sprækker i dit hus.

  Derfor anbefaler vi, du får en professionel til at udføre spartelarbejdet for dig.

  Vi udfører altid arbejdet med sikker hånd

  Det kan ikke siges for tit, når der skal spartles, er det vigtigt, at det bliver gjort med en sikker hånd, for at resultatet i den sidste ende kommer til at syne flot. Det betyder, at for at få det bedste resultat, skal der spartles med en trænet teknik.

  Det er naturligvis fristende at overveje, om du skal spare de penge, det koster at få en specialiseret spartler til at gøre arbejdet, men det er ikke altid lige nemt at være nybegynder, og slet ikke hvis det er allerførste gang, du skal prøve spartling af vægge. Det handler både om den sikre hånd, og det at bruge den korrekte mængde spartelmasse.

  Har du ikke teknikken, og bruger du forkerte remedier ved spartling af vægge, kan du risikere, at resultatet bliver meget værre, end da du begyndte.

  Hør mere om spartling af vægge her

  Malermester Henrik Redke vil gerne gøre det vanskelige og det ofte tidskrævende arbejde for dig. Kontakt os derfor allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på spartling af dine vægge og/eller lofter.

  Vi ser frem til at spartle dine vægge!

  Indhent et tilbud