MALING AF SOMMERHUS

Skal det være hvidt, så lad det blive hvidt

Gør det, du er bedst til – det gør vi! Vi har specialiseret os inden for at male hvidt. Det gælder indenfor i værelser og rum, og vi har den hvide førertrøje, hvad angår maling.

Du har væggen, sørger for at den er til at gå til, og så kommer Malermester Henrik Redke med hvid maling og eksperthold til at male din væg. Ved kun at lave hvide vægge er vi superhurtige og effektive. Vi kan levere hvis vægge til en god pris, vi sørger for alt arbejdet – inklusiv en sikker spartling og opsætning af filt, hvis det er filt, der skal til. Vi tapetserer også – tapet er også en del af vores ekspertise.Vi gør sådan set det hele – lidt ligesom, hvis du er ‘gør det selv’ – bare bedre.

Den store behandling af dine vægge – det gælder vægge på 50 kvadratmeter – tager omtrent en uge. Og vi er mindst lige så hurtige, når det gælder vægge, der er større end de 50 kvm. Malermester Henrik Redke er specialister i malerarbejde. Ring og få et godt tilbud på din opgave og dit malerarbejde, så sørger vi for, at det bliver gjort ordentligt.

Vi er grundige, hurtige, detaljerede og så er vi nænsomme. Vi ødelægger ikke tæpper eller maler skævt – alt sker med milimeterpræcision og masser af afdækning sikker hånd. Malermester Henrik Redke giver dine vægge den rigtige farve på den rigtige måde.