Skal du have malet hvidt?

Gør det, du er bedst til – det gør vi!

Vi har specialiseret os inden for at male hvidt. Det gælder indenfor i værelser og rum, og det gælder, når vi skal male udvendigt. Det kunne eksempelvis være et sommerhus.

Hvis du har væggen, og har sørget for, at den er til at gå til. Så kommer vi med den rette, hvide maling og ekspertisen til at male dine vægge.

Effektivt malerarbejde

Ved kun at lave hvide vægge, er vi superhurtige og effektive. Også selvom vi klarer både spartling og opsætning af filt eller tapet, alt afhængigt af, hvad du ønsker.

Vi gør sådan set det hele – lidt ligesom, hvis du ‘gør-det-selv’ – bare bedre.

Er dine vægge på omkring 50 kvadratmeter, så tager malerarbejdet omkring en uge. Og vi er mindst lige så hurtige ved vægge, der er endnu større end dette. Vi er nemlig specialister i malerarbejde, og vi ved, hvordan opgaven bedst gribes an.

Vi er grundige, hurtige, detaljerede og så er vi nænsomme.

Vi ødelægger ikke tæpper eller maler skævt – alt sker med milimeterpræcision og masser af afdækning. Malermester Henrik Redke giver dine vægge den rigtige farve på den rigtige måde.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Vi står altid klar til at give dig et godt, og uforpligtende, tilbud på din maleropgave. Kontakt os med det samme ved at klikke på knappen, eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Få et tilbud