Istandsættelse og maling af flyttelejlighed

Vi sikrer et godt resultat ved din fra- eller indflytning

Står du over for en flytning? Hos Malermester Henrik Redke hjælper vi dig med at sikre, at din lejlighed står flot – uanset om du skal flytte fra den eller ind i den.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for renovering af flyttelejlighed, og vores ekspertise gælder inden for både istandsættelse ved fraflytning af en bolig samt ved indflytning. Vi servicerer især kunder i Nykøbing Sjælland, Vig, Rørvig og resten af Odsherred Kommune samt Holbæk og omegn.

Hyrer du os til at hjælpe dig med fra- eller indflytning, er du derfor altid sikret et godt resultat. Vi er ikke den slags malerfirma, der bare ‘giver det hele en klat maling, og så smutter vi ud ad døren igen’. Malermester Henrik Redke er synonym for et professionelt, grundigt og effektivt stykke arbejde, og vi udfører bl.a. også spartling af vægge.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  ​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke.
  ​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker. Så jeg kan ikke være mere tilfreds.
  Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang.
  Previous slide
  Next slide
  anmeld håndværker logo

  Vi klarer alle småreparationer

  Når vi skal hjælpe dig med istandsættelse af flyttelejlighed eller hus, så klarer vi både:

  Vi udfører også reparation af vægbeklædning. Hvis en hund, en kat eller andre dyr for eksempel har kradset lidt for meget i dine vægge, kan vi derfor lappe det eller udskifte den del, hvor skaden er sket.

  Uanset om der skal males eller tapetseres, så kommer boligen til at stå uden synlige markeringer af gammel maling og/eller gamle huller, når vi er færdige.

  Vi sørger også altid for afdækning af gulve, stikkontakter, lister, køkkenskabe og hvidevarer. Det samme gælder på badeværelset og toilet. Vi dækker naturligvis også af, hvis der er møbler i boligen, så intet inventar bliver skadet.

  Vi reparerer karme, paneler og trædøre

  Ofte kommer der mærker på husets eller lejlighedens træværk som for eksempel karme, paneler og døre. Det kan næsten ikke undgås. Mange tænker, at der skal det helt store malerarbejde i gang for at rette op på den slags – men ikke nødvendigvis. Derfor foretager vi naturligvis også maling af træværk.

  Vil du gerne undgå at skulle give paneler, karme og døre en fuld lakering, så er det muligt at give det en tone, som går i ét med den eksisterende farve. Vi kan på stedet tone en farve, som passer på det gamle træværk. Efter udbedring af skader og hakker vil det efterfølgende ikke kunne ses, når vi har malet med den tonede farve.

  Skal vi istandsætte din flyttelejlighed i Nykøbing Sjælland og omegn?

  Vil du høre mere om, hvilken maleropgave vi kan udføre for dig, og kunne du tænke dig at få et tilbud fra vores maler? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om din flyttelejlighed – så finder vi en løsning og en skræddersyet, billig pris, der passer til din flytning. Kontakt os på: 20 41 19 20​ eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Vi står klar til at hjælpe dig med maling af flyttelejlighed!

  Skriv til os


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Indhent et tilbud