Om Malermester Henrik Redke

Mit navn er Henrik Redke, og jeg arbejder som selvstændig malermester. Jeg er uddannet bygningsmaler og har mere end 25 års erfaring indenfor malerfaget.

I løbet af årene har jeg arbejdet i større firmaer med op til 80 ansatte og i mindre firmaer med 8-10 mand. Jeg har kørt som formand på større byggerier, både i København, Holbæk, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.

Jeg valgte at blive selvstændig, fordi jeg godt kan lide og have tæt kontakt til kunderne, og jeg sætter en stor ære i det arbejde, jeg laver og udfører hos kunden. Har det lidt sådan, at arbejdet skal laves lige så godt, som hvis man skulle lave det hjemme hos sig selv og se på det hver dag.

Derfor bruger jeg kun de bedste materialer til de enkelte opgaver. Ikke mindst inden for renovering, gør jeg meget ud af grundarbejdet, da det er meget vigtigt for et flot resultat. Er bunden ikke i orden, får man heller ikke et pænt slutresultat. Det er selvfølgelig også gældende inden for nybyggeri – ja kort sagt inden for alt i malerfaget.