Om Malermester Henrik Redke

Mit navn er Henrik Redke, og jeg arbejder som selvstændig malermester. Jeg er uddannet bygningsmaler og har mere end 25 års erfaring indenfor malerfaget.

I løbet af årene har jeg arbejdet i større firmaer med op til 80 ansatte og i mindre firmaer med 8-10 mand. Jeg har kørt som formand på større byggerier, både i København, Holbæk, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.

Jeg valgte at blive selvstændig, fordi jeg godt kan lide at have tæt kontakt til kunderne, og jeg sætter en stor ære i det arbejde, jeg laver og udfører hos kunden. Jeg har det sådan, at arbejdet skal laves lige så godt, som hvis det skulle laves hjemme hos en selv.

Derfor bruger jeg kun de bedste materialer til de enkelte opgaver.

Ikke mindst inden for renovering gør jeg meget ud af grundarbejdet, da det er meget vigtigt for et flot resultat. Er bunden ikke i orden, får du heller ikke et pænt slutresultat. Det er selvfølgelig også gældende inden for nybyggeri – ja, kort sagt inden for alt i malerfaget.​

Opdag mere:

Få t​ilbud på din opgave

Send os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset hvilket projekt du ønsker hjælp til.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke."

MAY ROSE MADSEN

"​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker.

Så jeg kan ikke være mere tilfreds."

SHANNA JENSEN

"Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang."

MARTIN PARK

Malermester Henrik Redke​

Brådevej 9, 4500 Nykøbing Sj.