Om Malermester Henrik Redke


Mit navn er Henrik Redke, og jeg arbejder som selvstændig malermester. Jeg er uddannet bygningsmaler og har mere end 25 års erfaring indenfor malerfaget.

I løbet af årene har jeg arbejdet i større firmaer med op til 80 ansatte og i mindre firmaer med 8-10 mand. Jeg har kørt som formand på større byggerier, både i København, Holbæk, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.

Jeg valgte at blive selvstændig, fordi jeg godt kan lide at have tæt kontakt til kunderne, og jeg sætter en stor ære i det arbejde, jeg laver og udfører hos kunden. Jeg har det sådan, at arbejdet skal laves lige så godt, som hvis det skulle laves hjemme hos en selv.

Derfor bruger jeg kun de bedste materialer til de enkelte opgaver.

Ikke mindst inden for renovering gør jeg meget ud af grundarbejdet, da det er meget vigtigt for et flot resultat. Er bunden ikke i orden, får du heller ikke et pænt slutresultat. Det er selvfølgelig også gældende inden for nybyggeri – ja, kort sagt inden for alt i malerfaget.

Opdag mere:

Få tilbud på din opgave

Send os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset hvilket projekt du ønsker hjælp til.

  Malermester Henrik Redke

  Adresse: Brådevej 9, 4500 Nykøbing Sj


  Telefon: 20 41 19 20
  E-mail: ko.gs@hotmail.com


  CVR: 28 88 14 01

  Uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud.