Maling ved til- & fraflytning

Vi hjælper dig med at sikre, lejligheden står flot – uanset om du skal flytte fra den eller ind i den.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for renovering af lejligheder. Vores store erfaring gælder istandsættelse af både fraflytninger fra hus og/eller lejlighed, og istandsættelse inden du flytter ind i din lejlighed eller dit hus.

Hyrer du os til at klare din istandsættelse, er du sikret et flot resultat.

Vi er ikke et af de malerfirmaer, der bare ‘giver det hele en klat maling og så smutter vi ud af døren igen’. Malermester Henrik Redke er synonym for et professionelt og grundigt stykke arbejder.

Husk, at vi også udfører reparation af vægbeklædning. Har en hund, en kat eller andre dyr f.eks. kradset lidt for meget i dine vægge, kan vi lappe det eller udskifte den del, hvor skaden er sket.

Vi klarer alle småreparationer

Når vi skal hjælpe dig med istandsættelse af lejlighed eller hus, så klarer vi både:

  • Grundig afvaskning af flader
  • Vi tager søm og kroge ud af væggen
  • Vi får lukket huller efter ophæng
  • Vi spartler ujævnheder helt plane.

Alt dette grundarbejde gør vi, så det endelige resultat står flot til sidst. D

et er meget vigtigt for os, at du som vores kunde er tilfreds med det endelige arbejder. Uanset, om der skal males eller tapetseres, så kommer det til at stå uden synlige markeringer af gammelt maling og/eller gamle huller med mere, når vi er færdige.

Når du har os som malermester på din istandsættelse husker vi altid afdækning af gulve, stikkontakter, lister, køkkenskabe og hvidevarer. Det samme gælder på badeværelset og toilet.

Naturligvis dækker vi også af, hvis der er møbler i boligen, så intet inventar bliver skadet.

Karme, paneler & trædøre

Tit og ofte kommer der mærker på husets eller lejlighedens træværk som f.eks. karme, paneler og døre. Det kan næsten ikke undgås.

Mange tænker, at der skal det helt store malerarbejde i gang for at rette op på den slags. Men ikke nødvendigvis.

Vil du gerne undgå at skulle give paneler, karme og døre en fuld lakering, er det muligt at give det en tone som går i et med den eksisterende farve. Vi kan på stedet tone en farve, som passer på det gamle træværk. Og efter udbedring af skader og hakker vil det efterfølgende ikke kunne ses, når vi har malet med den tonede farve.

Skal vi hjælpe dig med istandsættelse?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om en løsning af istandsættelse af din lejlighed eller hus. Vi står klar til at hjælpe!

Få et tilbud