Maling fraflytning

Når din lejlighed skal stå flot – uanset om du skal flytte fra eller flytte ind i en lejlighed

Hos malermester Henrik Redke laver vi også indvendigt arbejder.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for renovering af lejligheder. Vores store erfaring gælder istandsættelse af både fraflytninger fra hus og/eller lejlighed, og istandsættelse inden du flytter ind i din lejlighed eller dit hus.

Hyrer du os til at klare din istandsættelse, er du sikret et flot resultat, fordi vi er garant for, at vi altid er grundige i vores arbejder. Vi er ikke et af de malerfirmaer, der bare ‘giver det hele en klat maling og så smutter vi ud af døren igen’. Malermester Henrik Redke er synonym for et professionelt og grundigt stykke arbejder.

Husk at vi også udfører reparation af vægbeklædning. Har en hund, en kat eller andre dyr fx kradset lidt for meget i dine vægge, kan vi lappe det eller udskifte den del, hvor skaden er sket.

Vi er meget grundige Vi gør meget ud af at vaske flader af. Vi tager søm og kroge ud af dine vægge. Vi får lukket huller efter diverse ophæng, og vi spartler ujævnheder helt plan. Alt dette grundarbejde gør vi, så det endelige resultat står flot til sidst. Det er meget vigtigt for os, at du som vores kunde er tilfreds med det endelige arbejder. Uanset, om der skal males eller tapetseres, så kommer det til at stå uden synlige markeringer af gammelt maling og/eller gamle huller med mere, når vi er færdige. Vi er grundige, fordi det handler om både vores troværdighed og vores faglighed. Og fordi vi er meget optaget af levere et perfekt og flot slutresultat.

Tilfredse kunder er glade kunder.

Vi efterlader ingen spor efter malerpletter eller lignende: Vi er virkelig meget pertentlige med vores afdækning af gulve, stikkontakter, lister med mere. Det samme gælder for alle køkkenskabe og hvidevarer, og det gælder på badeværelse og toilet – alt bliver afdækket.

Naturligvis dækker vi også af, hvis der er møbler i boligen. Også her sørger vi for, at alt er beskyttet, så der ikke sker inventaret noget.

Karme, paneler og trædøre Tit og ofte kommer der mærker på husets eller lejlighedens træværk som fx karme, paneler og døre. Det kan næsten ikke undgås. Mange tænker, at der nok skal det helt store malerarbejde i gang for at rette op på den slags. Men ikke nødvendigvis! Vil du gerne undgå, at skulle give paneler, karme og døre en fuld lakering, er det muligt at give det en tone som går i et med den eksisterende farve. Vi kan på stedet tone en farve som passer på det gamle træværk, og efter udbedring af skader og hakker vil det efterfølgende ikke kunne ses, når vi har malet med den tonede farve.

Gulve Er der behov for at gulve skal males eller lakeres, klarer vi naturligvis også dette hos malermester Henrik Redke.Kontakt os for en uforpligtende snak om en løsning af dine ønsker omkring istandsættelse af din lejlighed eller dit hus. Vi er klar til at hjælpe med lige præcis det, du ønsker.