Professionel maling af vægge tilbydes

Gør det, du er bedst til – det gør vi

Vi er specialister i maling af vægge – i lige præcis den tone, du ønsker. Det gælder både indenfor og udvendigt ved eksempelvis et sommerhus, eller ved istandsættelse af din lejlighed eller hus ved ind- eller fraflytning.

Hvis du har væggen, og har sørget for, at den er til at gå til. Så kommer vi med den rette maling og ekspertisen til at foretage maling af dine vægge. Vi er beliggende i Nykøbing Sjælland, og vi hjælper derfor kunder her samt i Holbæk, Odsherred, vig og Holbæk med blandt andet sprøjtemaling af vægge og andre maleropgaver.

Effektivt og hurtigt malerarbejde

Hvis du kun ønsker at få malet dine vægge hvide, så er vi superhurtige og effektive. Det gælder også selvom vi klarer både spartling og opsætning af filt eller tapet, alt afhængigt af, hvad du ønsker.

Vi gør sådan set det hele – lidt ligesom, hvis du ‘gør-det-selv’ – bare bedre.

Er dine vægge på omkring 50 kvadratmeter, så tager malerarbejdet omkring en uge. Og vi er mindst lige så hurtige ved vægge, der er endnu større end dette. Vi er nemlig specialister i malerarbejde, og vi ved, hvordan maling af vægge bedst gribes an. Vi er grundige, hurtige, detaljerede og så er vi nænsomme. Vi ødelægger ikke tæpper eller maler skævt – alt sker med millimeterpræcision og masser af afdækning. Med andre ord så giver malermester Henrik Redke dine vægge den rigtige farve på den helt rigtige måde.

Hør mere om maling af vægge

Kontakt også gerne hvis du har nogle spørgsmål til maling af vægge. Vi står altid klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud på din maleropgave. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få t​ilbud på din opgave

Send os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset hvilket projekt du ønsker hjælp til.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke."

MAY ROSE MADSEN

"​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker.

Så jeg kan ikke være mere tilfreds."

SHANNA JENSEN

"Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang."

MARTIN PARK

Malermester Henrik Redke​

Brådevej 9, 4500 Nykøbing Sj.