Maling af sommerhus i Nykøbing Sjælland og omegn

Malerfirma, der hjælper dig gennem hele processen

Er det blevet tid til maling af sommerhus? Det er en opgave, der ikke altid er lige til. Der kan være mange muligheder – og faldgruber – når sommerhuset skal males. Hos malermester Henrik Redke står vi altid klar til at vejlede dig, så dit sommerhus er sikret den bedste behandling.

Vores malermester hjælper dig med hele processen lige fra valg af farve, vurdering af opgavens omfang, udførelse af forarbejdet, grunding, maling indvendig såvel som udvendigt samt brug af træbeskyttelse. Det er uanset, om vi skal udføre al malerarbejde for dig, eller du selv vil begive dig ud i det store ‘gør-det-selv-projekt’.


​Er vægge gule efter der har været røget indenfor? Så kan vi også hjælpe med at fjerne både sod og nikotin fra vægge og lofter. Læs mere om det her.

Vi tilbyder hjælp til maling af sommerhus i Holbæk samt hele Odsherred Kommune, hvor vi især har mange opgaver i Nykøbing Sjælland, Vig og Rørvig.

Vi maler også vinduerne på dit sommerhus

Præcis som de store flader på dit sommerhus gælder det også, at grundarbejdet er i orden på vinduerne. Vi tjekker derfor vinduerne overalt for eventuelt råd og ujævnheder. Først når de ting er udbedret, går vi i gang med selve malerarbejdet.

Hos Malermester Henrik Redke bruger vi en vinduesmaling, der er klæbefri. Derved undgår du, at fals og kant klistrer sammen, når vinduerne er lukkede.

Kontakt os og hør mere om maling af sommerhus

Lyder det til, at vi kunne være de rette til at male dit sommerhus, eller har du spørgsmål til ‘gør-det-selv’-projektet? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave i forbindelse med maling af sommerhus.

Vi udfører også spartling af vægge og lofter til en billig pris. Læs mere her.

Få t​ilbud på din opgave

Send os en besked med en beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset hvilket projekt du ønsker hjælp til.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"​Overholder alle aftaler, super smukt arbejde, bruger klart Henrik Redke igen .alle foto at vores sommerhus liger på Facebook hos malermester Henrik Redke."

MAY ROSE MADSEN

"​Super fint arbejde, lytter efter, farve valg perfekt i forhold til hvad man ønsker.

Så jeg kan ikke være mere tilfreds."

SHANNA JENSEN

"Det er en fornøjelse at nyde vores nymalet køkken med flot kabe spartlet væg! Malermester Henrik Redke har udført arbejdet bedre end forventet, til aftalt tid og aftalt pris. Undervejs i projektet blev vi udfordret på tiden da vi ikke havde koordineret malerarbejdet ordentligt med øvrige håndværkere; samt ønskede en kabe spartling også. Henrik trådte til med kort varsel og arbejdede endda i weekenden. Vi kan varmt anbefale Malermester Henrik Redke og vil bestemt anvende ham igen en anden gang."

MARTIN PARK

Malermester Henrik Redke​

Brådevej 9, 4500 Nykøbing Sj.